Over ons.

Heyhey , zoals je kan zien posten wij anoniem dingen op deze blog. Dat heeft ook zijn redenen. We willen namelijk niet beoordeelt worden op het feit dat we een blog hebben . Want namelijk in deze maatschappij wordt iedereen beoordeelt op alles wij hij doet. Door die redenen is dit anoniem en zul je geen fotos zien van onze gezichten en zullen er nooit namen vermeld worden , onze excuses daarvoor. De bedoeling van deze blog is dat wij ons hart kunnen legen door erover te schrijven naar jullie. Dat doet voornamelijk Story Teller ( S.T ) . Zij zal jullie dingen vertellen over haar gevoelens en emoties maar ze zal ook nog andere leuke dingen meedelen aan jullie . Ze heeft een gezonde geest en denkt goed na over dingen en dat kan je misschien wel inspireren . Dan is er ook nog een andere beheerder van deze blog namelijk Beauty Teller ( B.T ) . Zoals de naam het al zegt praat zij meestal over beauty. Revieuws , tips , looks ,.. Ze zal jullie helpen om er beter uit te zien op een natuurlijke en ook vooral budget manier. Ze kan jullie uitleggen hoe je dingen moet maken en gebruiken, en haar stijl zal je zeker inspireren.

We kozen de naam: BE YOU.  Want allebei hebben we genoeg ervaring gehad om te weten dat het beter is om altijd jezelf te zijn.

Trouwens, als je wilt ge-updated blijven van wanneer en wat we op onze blog zetten, obbonneer je dan! Aan de rechterkant staat er iets om je in te schrijven via mail en dan krijg je een mail elke keer als we iets posten. Alvast bedankt! (dit is gratis trouwens)

Je kan ook nog persoonlijkere vragen stellen op ons mailadres :  be-youu@outlook.com.

Liefs, B.T & S.T. <3
P.s. Als je op ons profiel kijkt, zie je inderdaad foto's, maar die foto's zijn wij niet. Maar gewoon foto's van het internet. Dit zijn wij dus niet en we beweren hun niet te zijn. Het zijn gewoon schuilfoto's om ons profiel er mooier uit te laten zien. Danku.

1 opmerking:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen