zondag 6 januari 2013

Fashion : Inspiration

Dit artikelje gaat over welke outfits ik leuk vind en wat ik jullie aan raad om zeker eens te passen in de winkels . Ik wil dit artikeltje om de 2 wekens eens doen .Losse pull's.

Ik ben er gek op . Ze zijn lekker warm , zacht en nog schattig ook ! Je hebt ze in alle kleuren en zijn bijna overal te vinden . Zelf heb ik er maar eentje uit New Look . Ik ben er nog naar op zoek .
Outfits


deze outfit vind ik heel leuk , de vintage zonnen bril vind ik heel mooi en schattig . Het hemd is dan weer mannelijker maar toch sexy . En de schoenen vind ik geweldig . Zwarte casual sloefjes met super vette studs!


Een jeansvestje met losse top en ketting vind ik heel mooi . Jeans vestjes kan je op veel dragen behalve op andere jeans broeken dat vind ik niet mooi . Ik heb me gisteren zelf een jeansvestje gekocht en ik ben er heel blij mee . Een gewone losse top met een vrolijk kleurtje eronderaan is altijd leuk en een mooie lange ketting maakt het helemaal af .Zulke laarsjes vind ik echt helemaal geweldig ! Mooie bruine laarsjes met hoge veters die je niet altijd strak hoeft aan te knopen maar ook gewoon lekker los kunt dragen . De Laarsjes zijn ook mooi in andere kleuren zoals beige en zwart met misschien studs op . Zo'n laarsjes zijn mooi op skinny jeans minder strakkere broeken en ook mooi op rokjes en jurkjes !leggings op losse shirts met daaron basket's vind ik leuk maar ik zou het nooit zelf dragen . misschien omdat leggings nogal gedurft zijn om al broek te gebruiken . Maar met meisjes emt een mooi figuur is het zeker mooi .


1 opmerking: