zaterdag 16 maart 2013

How to : Flawless skin.
Een  flawless skin , daar droomt elk meisje toch over . Een egale huid is dan  ook het begin van een stralende look , en die begint bij foundation.
Eerst en vooral moet je de goeie kleur hebben voor je foundation. Als hij te donker is lijk je op een pannekoek en als hij te licht is dan heeft  het ook geen effect. Maar hoe vind je de perfecte kleur foundation voor jezelf? Hier zijn enkele tips


.
1.       Neem een kleur uit de schappen die je denkt dat bij jou past. Stip met een tester je kaaklijn , lm heeft dat geen zin dat is niet dezelfde kleur dan je gezicht , want op je handaan en smeer het goed uit . Smeer het uit en als het er niet uit ziet als een bruine vlek op je wang en het bind goed met je huidskleur dan heb je de goeie kleur.

2.       Als je de foundation test  kan hij door het licht van de winkel er anders uitzien dan in het zonlicht en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Breng was tester aan op je hand en loop even naar buiten en kijk of de kleur dan nog steeds mooi is .


3.        
Kies een kleur die lichter is of gelijk aan je huid want eenmaal dat hij donkerder is dan je huid gaat da verkeerde effecten geven. Dan ziet het  er heel onnatuurlijk uit . Foundation is niet bedoelt om je huid donkerder te maken . Als je dan toch wil dat je huid er donkerder uitziet kan je beter zonnenpoeder gebruiken , dat ziet er veel natuurlijker uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten