dinsdag 18 juni 2013

Review : Batiste droogshampoo Blush.


Jullie zagen al eens een artikel over een batiste droogshampoo , hier is er nog eentje maar dan van een andere soort. Namelijk ' blush' , die heeft gewoon een lekker geur. Meer heb ik dan ook niet nodig . Ik gebruik droogshampoo gewoon omdat mijn haar zeer snel vet word en ik soms echt geen zin heb om het te wassen.

De verpakking vind ik heel mooi en vrolijk. Hij ruikt ook lekker , dat maakt niet echt veel verschil van de kwaliteit maar het is toch een leuk detail.


Het principe van dit product is dus dat het je haar er laat uitzien alsof je het gewassen hebt , het verfrist. Mijn haar is na een dag het te wassen alweer vet. Dat is heel irritant en heb dus ook uiteraard geen zin om het elke dat te wassen. Trouwens is dat ook niet gezond. Dit is dus voor mij een geschenk uit de hemel.


Je gaat zo aan het werk , hier is mijn haar ervoor . Vet , dit heb ik elke ochtend als ik het niet was. Soms zijn er wel uitzonderingen maar meestal zit ik met dit . Dan moet ik het gaan wassen maar als ik echt geen zin heb deed ik er vroeger baby poeder in dat geeft het zelfde effect maar het is zo'n geknoei.


Aan de wortels van je haar , waar het er het vetst uitziet , spuit je het witte spul op je haar. Smerig hoe het er uit ziet . Ik heb denk ik wat veel gespoten want het ziet er echt heel wit uit . Wat een nadeel is vind ik dat het lastig is om alles goed weg te masseren. 


Wat een nadeel is vind ik dat het lastig is om alles goed weg te masseren. Soms vragen mijn ouders hun af wat die witte plekken in mijn haar zijn . En dat is niet de bedoeling. Je wrijft gewoon in je haar en 'kneed" het product er in , tot er geen wit meer zichtbaar is.


Als alles goed is gegaan ziet het er zo uit. Netjes en mooi , niet vet. Ik ben er tevreden over en het is heel makkelijk en snel gedaan in de ochtend.

xoxo beautyteller
2 opmerkingen: