zaterdag 16 februari 2013

4 Look at me make-up looks.


Je kent het wel , een stralende huid , de perfecte ooglook en glanzende lippen in jouw favoriete kleur . Iedereen heeft zijn favoriete make-up looks en combineert vaak met kleurtjes en afwerking van je ooglook , lipkleur , en je huid tinten. De make-up looks bestaan voornamelijk uit drie soorten. De klassieke , de donkere rebelse en de kleurrijke. Je kan binnen de drie termen ook mooi combineren maar deze zijn basis. Vandaag wil ik jullie uitleggen hie je een mooie looks kan maken in 3 stappen.
De eerste look is de classic. Dat is tijdloze make-up , die vroeger gedragen werd door bekende sterren die ook vandaag nog heel vaak word gedragen en die in de toekomst er ook nog zeker zal zijn. De ultieme jaren 20-look is nu ook weer helemaal in.


Stap 1
Bij deze look mag je huid er heel natuurlijk , egaal zijn . Dat kan je doen door foundation te gebruiken en je huid -flawless- te maken. 

Stap 2
Poeder je gezicht nadien mooi af of met de hele dag er op te houden en je gezicht mooi glad te houden. Breng een subtiele zwarte eyeliner aan of omlijn je ogen met een kohlpotlood . Je kan ook eventueel witte of zilvere oogschaduw in de ooghoek aanbrengen zo lijken je ogen groter . Maar probeer de oogschaduw zo naturel mogelijk te houden bij deze look. Ook fake lashes maken de look helemaal af.

Stap 3
Omlijn vooraleer je rode lipstick gaat op doen met een lippotlood je lippen in dezelfde kleur van je lippenstift. Zo blijft je knalrode lippenstift binnen de lijntjes , want als je buiten de lijntjes gaat met rode lipstick krijg je rode vlekken rond je mond en dat is niet echt aantrekkelijk. Stift daarne je lippen rood of doe het met een penseeltje. Als je rode lippen vervagen moet je het nadien ook bijwerken met een penseeltje want nadien nog eens met lipstick erover gaan kan het dik en korrelig worden.


De tweede look is de bekende 'smokey eyes' , Taylor Momsen is mijn favoriete beroemdheid met smokey eyes . Het is donkere oogschaduw die blauw , groen en natuurlijk zwart kan zijn. Het is een rebel look .Een stoere donkere look waar alle aandacht naar je ogen gaat . Somigge kunnen ook wel overdrijven met zwarte oogschaduw maar ja iedereen zijn keuze.

Stap 1
Je brengt één donkere kleur oogschaduw aan boven en onder aan je ogen. Met een mooie donkere kleur maak je een rebelse look . Een extra lijntje zwarte oog potlood is er ook heel mooi bij.

Stap 2
Op je wenkbrauw bot kan je een nude oogschaduw met een glans aanbrengen , stip met die kleur ook de huid bij de binnenhoeken van je ogen aan voor een extra mooi effect . Werk je ogen af met veel zwarte mascara.

Stap 3 
Je lippen zou je rustig naturel moeten laten , je ogen trekken al genoeg aandacht. Ga voor een nudekleur lipstick of een lichte glansende lipgloss. Bovendien een perzikkleurende blush maakt deze look af.


Allerlei mooie kleurtjes zetten jouw lippen en ogen in de kijker. Een makkelijke en frisse make-up look maakt jou klaar voor deze lente en zomer. Deze make-up look laat je stralen met iets extras. Je kan alle kleuren oogschaduw kiezen die je wilt , en met je lippenkleur heb je ook een vrije keuze . Als de 2 maar bij elkaar passen anders krijg je een clown effect.

Stap 1
Laat je huid hier ook rustig en egaal . Gebruik wat foundation en als het nodig is kan je andere oneffenheden wegwerken met een concealer.

Stap 2
Kies een kleur waarmee je je ooglook wilt maken . Neem 2 tinten van dezelfde kleur , een donkere en een lichtere variant van de kleur . Met de donkerste kleur je je ooglid mee in en met de lichtste omlijn je je ogen , daarmee vervaag ja de randjes.

Stap 3 
Op je waterlijn ja je een zwart of bruin lijntje trekken met een kohl potlood en aan je bovenste wimperrand kan je een subtiel lijntje trekken met een vloeibare eyeliner. Wil je helemaal flashy gaan kan je ook een gekleurde mascara gebruiken in de kleur van je oogschaduw.


Dan de romantische look . Die laat je er verzorgd mooi en lovely uitzien. Zachte natuurlijke tinten en liefdelijk roos natuurlijk. Deze look laat je stralen in de buurt van je liefde of crush. Belangrijk is wel dat deze look naturel blijft je gezicht mag er niet uizien als een pannenkoek daar knappen de meeste jongen op af.

Stap 1
Deze look heeft als hoogtepunt je huid. Voor deze look moet je huid verzorgd zijn dus gebruik een dagcrème en nadien foundation er over. Werk indien nodig oneffenheden weg met een concealer. Met wat glanspoeder op je jukbeenderen heeft je gezicht een mooie glans. Een nude lipstick geeft je lippen wat kleur maar toch blijft het naturel.

Stap 2
Gebruik een aardetint op je oogleden , bruin tot goud is mooi bij deze look. Als basis neem je een gewone goude of bruine kleur en naar buiten toe wat donkerder . Neem een shimmer of lichte glansende oogschaduw voor de binneste ooghoeken.

Stap 3
Op je wimpers breng je gewoon een dun laagje bruine mascara aan . Let ook dat je wenkbrauwen er verzorgd uitzien. Breng ze in model met een wenkbrauwborsteltje en werk ze eventueel bij met een wenkbrauwpotlood.  Voor stralende ogen kan je ook shimmer oogschaduw op je wenkbrauwbot aanbrengen.

xoxo beautyteller
Geen opmerkingen:

Een reactie posten