donderdag 21 februari 2013

Make-up in nood


Als je geen tijd de verliezen hebt , heel erg te laat bent voor iets en je hebt niet je hele make-up tasje bij maar je wilt toch er fris uit zien op je afpsraak en een beetje make-up op doen. Geen paniek , hier zijn een paar  tips om er toch geweldig uit te zien met weinig make-up keuze.

1.       Na een lange vermoeiende dag geeft blush je gezicht een opkikker , het laat je er gezonder en frisser uit zien. Maar wat als je helemaal geen blush bij je hebt maar toch een kleurtje op je wangen wilt? Als je lipstick of een gloss bij hebt ben je gered! Je kan op je wang met een lipstift of glos stippen en het dan openwrijven waardoor je een mooi kleurtje op je wangen hebt.
    

2.       Zitten je wenkbrauwen ook helemaal in de war maar je hebt geen wenkbrauw spulletjes bij? Spuit een beetje haarlak op je vinger en wrijf met je vinger over je wenkbrauw. Je kan ook een héél klein beetje gel gebruiken voor ze weer mooi in vorm te brengen.


3.       Wanneer je sochtends heel weinig tijd hebt maar je wilt toch make-up op doen , maak dan alleen je ogen op . Dat zijn de grootste blikvanger van je gezicht . Als je ogen mooi zijn kijkt niemand meer naar de rest.

4.       Met make-up kan je goed multitasken. Daarmee bedoel ik dat je een make-up product voor meerdere dingen in je gezicht kan gebruiken. Bijvoorbeeld kan je van een concealer foundation maken door die vloeibaarder te maken. Of meng foundation met een dagcrème voor een soort van BB crème , een getinte dagcrème dus. Gebruik oogpotlood als wenkbrauwpotlood . En een lichte glansoogschaduw als highlighter . Roze op perzik oogschaduw als blush.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten