donderdag 28 februari 2013

Mijn nieuwe essence spulletjes.Ik kocht in de Kruidvat bij mij in de stad een paar Essence producten . Vooral omdat mij stash toe was aan een opfrissing van nieuwe producten en omdat ik nieuwe dingen wou testen voor mezelf omdat ik er natuurlijk altijd goed wil uitzien maar ook voor mijn blog. Ik kocht dingen die ik het meeste nodig had . Omdat andere op waren of omdat ik het nog niet had , wat heel jammer is ! Ik ben blij met wat ik kocht en het kostte niet veel. Voor dit alles heb ik slechts 20 euro betaalt. Ik ga nog niet te veel over de producten vertellen het is eerder om het jullie te laten zien wat ik kocht . Er komt van elk product nog een aparte revieuw.Al meteen vielen mijn ogen op deze prachtige blush . Ik hou erg van vintage en , komop hij ziet er toch echt prachtig uit? Hopelijk is hij ook zo prachtig om mijn wangetjes!


Ik had een foundation nodig want die van Hema was bijna op en ik wou eens een nieuwe proberen . Deze BB cream zag ik en wou ik . Ik hoor de laatste tijd veel over BB creams en hun goede werking dat ik er ook eentje wou proberen .


Oogschaduw , het is denk ik de eerste keer ooit in mijn leven dat ik dat kocht . Ja , echt raar . En zonde ook want oogschaduw is echt mooi en kan je geizcht helemaal op fleuren door verschillende kleurtjes te gebruiken . Maar voor de eerste keer wou ik het redelijk naturel houden en koos ik voor bruine tinten.


Concealer had ik ook nodig , en ook hier wou ik nieuwe proberen . Ik las op andere beauty blogs dat deze fijn werkte voor onder de ogen . Dat is handig!


Ik  kocht ook een gelliner , want die klonk ook goed in de oren. Er werd namelijk veel goeds over gezegd dus was ik benieuw om het te proberen. Ik koos een gewone zwarte.


Jeetje , het is ook de eerste keer in mijn leven dat ik kwasten kocht . Hiervoor deed ik het gewoon met de vingers maar dat is niet echt netjes. Dus ik kocht een blush kwast voor mijn nieuwe blush mee aan te brengen . En natuurlijk heb ik voor mij gelliner ook een kwast nodig . Lekker handig.


Dit was alles wat ik kocht van Essence , hier over zullen jullie nog meer lezen in andere artikels waar ik de producten revieuw.

xoxo Beautyteller


2 opmerkingen: