dinsdag 19 februari 2013

Tips & tricks : lovely lips


Vandaag ga ik jullie tips geven , allereerst tips om je lipstick er de hele dag door goed te laten uitzien ippenstift , we hebben er ook wel allemaal slechte ervaring mee gehad en veel kwaaltjes met lippenstift. Lippenstift gaat gewoon vaak heel raar zitten. Hier zijn tips om de gekste dingen die je kan meemaken met lippenstift te vermijden . Hier is de eerste hulp bij lipstick ongelukjes . Zo zijn je lippen de hele dag mooi.1. Als je drinkt van een tas of glas met lippenstift op is de kans groot dat je lippen sporen achterlaten op het glas of tas en dat is niet echt aangenaam. Om da ter voorkomen ken je eerste aan de rand van de tas of glas likken en zo blijft de lippenstift daar nie aanhangen.1. Als je drinkt van een tas of glas met lippenstift op is de kans groot dat je lippen sporen achterlaten op het glas of tas en dat is niet echt aangenaam. Om da ter voorkomen ken je eerste aan de rand van de tas of glas likken en zo blijft de lippenstift daar nie aanhangen.

2. Als je wilt vermijden dat er lippenstift op je tanden terecht komt moet je nadat je lippenstift hebt aangebracht je vinger in het mond steken en je lippen tuiten dan je vinger er weer uithalen en zo zullen da lippenstift resten die aan de binnenkant van je lippen zaten weggeveegd zijn en zo kan dat niet op je tanden terecht komen . Ook de sterren hebben er last van. Erg aantrekkelijk is het niet he?


3. Wanneer het voorvalt dat je door het wrijven in je gezicht en zo je lippen raakt en nadien je kleding aanraakt kan het gebeuren dan er lipstick op je kleren zit. Paniek ! Probeer er niet over te wrijven zodat de vlek niet nog erger word maar blijf er af , normaal gezien gaat het er na een wasbeurt al af. Handig is ook een langlosting lippenstift die niet afgeeft.


4. In de winkel ziet de kleur van een lippenstift er soms anders uit waardoor je schrikt als je thuis bent en de kleur toch niet zo mooi blijkt te zijn . Dat is ontzettend jammer maar omdat te vermijden kan je de lippenstift swatchen in de winkel . Niet op je hand maar op je vingertop. De kleur van je vinger ttop lijkt meer op die van je lippen.


xoxo beautyteller

Geen opmerkingen:

Een reactie posten