dinsdag 26 februari 2013

Do it Yourself : make-up maken.


Do it Yourself : make-up maken.
Heb je zin om eventjes te knutselen of prutsen met make-up en wil je nieuwe producten zonder die te kopen? Dat kan als je het zelf maakt. Met ingeriedenten kan je makkelijk nieuwe make-up maken. Je kan ook met oude make-up die je niet meer gebruikt iets nieuws en leuk maken. Misschien wordt het een rotzooi maar het is wel erg leuk.

Lippenbalsem: Wat heb je nodig?: Vaseline , cacaopoeder,(of)kokosolie, (of) amandelolie,                             magnetronbestendig bakje , potje , roerstaafje.
Wat moet je doen?: Lippenbalsem is makkelijk op zelf te maken. Vul die eetlepels met vaseline en verwarm dat in een bakje in de magnetron tot het smelt. Meng het daarna met een smaakje naar eigen keuze , amandel of kokosolie of cacaopoeder. Doe het in een klein potje en zet het in de koelkast en het is klaar!


Highlighter : Wat heb je nodig?: vaseline , licht glanzende oogschaduw , magnetronbestendig bakje , potje ,eetlepel.
Wat moet je doen?: Meng licht glanzende oogschaduw die je nog hebt liggen met gesmolten vaseline even roeren en ook in de koelkast.

Nagellak : Wat heb je nodig?: oogschaduwpoeder , doorzichtige nagellak , ijslollytokje, wegwerpbaar bord.
Wat moet je doen?: Als jij geen nagellak hebt in dat kleurtje maar je wil het graag? Geen probleem. Dan maak je het toch gewoon? Misschien heb je nog een oogschaduw liggen die je niet meer gebruikt. Maak deze kapot in poeder op een bordje giet er wat doorzichtige nagellak over en meng het met een lollystokje en zo met een verfkwastje lak je het op je nagels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten