maandag 15 april 2013

NOTD: Nude lente look.

Vandaag laat ik jullie iets anders zie dan lifestyle, namelijk beauty. Ik heb heel veel nagellak en ik dacht om daar is gebruik van te maken. Ik ben niet echt een type dat van felle nagels houd, sowieso niet van felle kleuren. Maar omdat het lente is wou ik er toch iets moois van maken. Dus bij deze voor meisjes die ook niet houden van felle kleuren, deze nagellak look. Heel erg makkelijk, dat zul je wel zien. Veel plezier.

Dit is wat je nodig hebt. Van links naar recht zie je: een top coat voor alles goed te laten houden, een basecoat (ik gebruik een nagelversterker omdat daarmee de lak heel lang  blijft zitten), een pincet  stikkers voor op je nagels (de mijne zijne van Kruidvat), en dan een nagellak die je leuk vind.
 Als eerste breng ik de nagel-verharder aan. De mijne is van Herôme. Ik ondervind dat hierdoor je nagellak echt dubbel zo lang blijft zitten.
Dan breng je de lak aan, ik gebruik één van mijn favorieten: Petit Four as dessert van Catrice. Ik vrees dat deze al uit het assortiment is. Ik breng hier 3 laagjes van aan.
 Daarna neem ik het pincet en zet de bloemetjes op plekken waar ik ze hebben wil.
Daarna nog twee laagjes van deze top coat zodat ze goed blijven zitten.
Dan is dit het resultaat! Ik vind het erg mooi, en blijft zeer lang. Een hele week. Ik vind deze echt mooi, mooi voor de lente, maar toch nog steeds mijn ding.

Tips zijn altijd welkom: be-youu@outlook.com . Ik hoop dat jullie deze mooi vinden. :)
xoxo, S.T.

10 opmerkingen: