donderdag 18 april 2013

Shoplog Brussel.Zoals beloofd kwamen er veel shoplog's aan , hier is er nog eentje. Deze keer ging ik naar Brussel , Rue De Brabant. Allemaal kleine en ook grotere winkeltjes met meestal heel veel goedkope schoenen . Je hebt ook leuke winkels met alleen kleding die niet zo goedkoop is maar gewoon. En ook grote beautywinkels met make-up voor bijna geen geld. Daar ging ik dus even lekker los.Ik ben helemaal gek van deze schoentjes. Het zijn zo van die typische schoentjes die mensen op een boot - ik weet niet de juiste benaming - droegen. Ik vind het schattig en een mooi model. Ze kostte maar 10 euro.Het tweede paar schoenen die ik kocht vind ik ook heel leuk , het zijn beige ballerina achtige schoentjes maar dan iets anders uitgesneden met een donkere rand. Heel cute en basic. Deze kostte 15 euro , ook helemaal niet veel.
Dan kocht ik dit bloesje en het staat me zo lief! Naast dat ik het kleur gewoon al mooi vind het zalm roze vind ik dat de details het helemaal afmaken. De gouden randen en knoopjes zijn leuk. Het lbloesje kostte 18 euro , iets meer maar ook niet echt veel.


Over naar beauty waarvan ik redelijk veel leuke dingen kocht voor echt maar weinig geld. Het zijn onbekende merken maar ze kunnen misschien even fijn werken dan gewone drogisterij make-up.Dit oogschaduwpalet sprak me aan omdat ik wel hou van warme bruine en oranje tinten en aangezien het maar 2.50 euro kostte kan ik het niet laten liggen. Wat me later opviel was dat het wel hard lijkt op mij essence sun club paletje.Op het eerste zicht zou je zeggen dat dit een mascara is van Maybelinne , maar dat is het niet . Het is ook van een onbekend merk maar het borsteltje zag er wel interessant uit dus nam ik hem mee voor 3 euro.


Een zwart oogpotlood voor 1 euro kan er altijd bij.


Zo een kammetje wou ik voor mijn haren te kammen als ik het juist gewassen heb. Dan beschadig je het minder blijkbaar.


Ik zag dat de lipsticks maar voor 2 euro waren dus greep ik een gewone rode.Een kabuki kwast had ik nog niet en deze kostte maar 2 euro.


Dit kwastensetje voor 2 euro nam ik ook mee , handig toch?


Bruine eyeliner had ik nog niet en dit stiftje leek me prima , ook 2 euro denk ik .


In de grote beauty winkel hebben ze veel parfums die nagedaan zijn van bekende parfums voor maar 3.50 . De flacons zien er heel goedkoop en lelijk uit maar het geurtje ruikt zeer lekker.
Of het een top of basecoat is weet ik niet . Maar het leek me fijn en kostte maar 1.50.

Dit was alles dat ik kocht hopelijk vond je het leuk.

xoxo beautyteller


3 opmerkingen:

  1. In deze straat ga ik ook heel graag winkelen, alles is zo lekker prijslijk! Je kunt er heel goede koopjes doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat de eerste schoenen docksides heetten. (of anders geschreven) :)

    BeantwoordenVerwijderen