woensdag 10 april 2013

Project fashion: what I wanna buy.

In een ander artikel leg ik uit wat Project Fashion inhoud, dat vind je hier. Wat ik vandaag wil doen is jullie laten zien wat ik ga kopen, ik ga donderdag (jullie lezen dit later) naar Brussel en vrijdag naar Gent. Ik heb een lijstje voor mezelf gemaakt wat ik zeker wil kopen. Maar het moet ook een beetje goedkoop zijn, want ik heb maar 50 euro en ik hoop heel hard dat ik daarmee toekom. Veel plezier, en tips zijn zeker welkom. Vooral over hoe ik deze dingen moet stylen.

Wat ik heel leuk vind is als je topjes, shirts en hemdjes in je broek kan steken. En met wat gaat dat beter dan met een high waisted short? Ik wil een short die niet zo kort is als op de foto. Ik vind het niet fijn als mijn benen heel erg getoond worden omdat ik ze niet mooi vind. Laar qua hoogte vind ik deze erg mooi. Perfect voor de zomer.
In België moet je niet verwachten dat het elke dag warm genoeg is om je short te dragen, daarom wil ik ook een high waisted jeans. Ook om mijn shirts in te kunnen doen. Heel erg mooi.Natuurlijk heb ik ook mooie blousjes nodig om in mijn mooie broeken te stoppen. Met korte mouwen en lange mouwen, doorzichtig en niet doorzichtig en in alle kleuren van de wereld.


Wat ik natuurlijk zeker nodig heb is zomerkleedjes! Ik heb er eigenlijk maar drie of zo en daar schaam ik me voor. Vooral als ik kijk naar mijn beste vriendin die honderd met honderden kleedjes heeft om elke dag mee af te wisselen. Ik hou van luchtige kleedjes, simpel met patroon en misschien een paar kraaltjes. Zodat ik er sieraden mee kan dragen. Tot juist boven de knie, zodat ze niet te lang maar ook zeker niet te kort zijn. Ik wil zo'n kleedjes die ik over me heen gooi, en er zo gewoon goed kan uitzien zonder er veel mee te doen.

Omdat ik vaak naar restaurants ga in de vakantie, heb ik ook hakken nodig. zwarte die overal bij passen en die ook niet zo hoog zijn als op de foto. Die ik op jeans kan dragen, kleedjes en dat soort dingen. Casual en dressed. Wat dan ook.Misschien vragen jullie zich af waarom ik niets van rokjes wil, ik weet niet wat het is, maar ik vind rokjes niet leuk staan bij mij. En vind ze niet fijn of zo. Ik maak waarschijnlijk ook nog een artikel waar ik jullie laat zien wat ik zeker niet ga kopen.
Tips zijn altijd welkom.

xoxo, S.T.

6 opmerkingen: