donderdag 4 april 2013

Revieuw : Freeman clay mask.


Eindelijk heb ik dan een masker in een bus , ik wou het al een tijdje omdat het me handig leek . En ik zoek ook producten die goed zijn voor mij vette  huid , want die vette huid veroorzaakt acné en dat is iets dat elke tiener , mens , persoon op aarde haat. En ik ook want ik heb er erg last van. Mijn voorhoofd en stil aan wangen staan er mee vol en ik erger me er aan. 

In dit masker zit avocado en otmeal , geen idee wat otmeal is maar als ik het opzoek kom ik een soort van muesli uit. Het is een kleimaskeer en het belooft de porien van vuil en overtollig vet te zuiveren. Dat hij ervoor zorgt dat de normale tot vette gezichtshuid weer schoon en zacht aanvoelt . En dat is precies wat ik nodig heb. Door de pubertijd is mijn huid heel vettig door te talg die erop ligt en dat geeft ook puistjes. Hopelijk doet het masker wat hij zegt en ziet mijn huid er ook weer egaler uit.


De substantie ziet er zo uit , het is een dikke groene 'klei' zoals de naam ook zegt. Hij smeert goed uit op je gezicht en voelt lekker aan. Je moet het laten drogen op je gezicht en er dan met warm water afhalen. Het masker ruikt ook lekker , fris . 


Zo gaat het er uit zien als je het in je gezicht smeert , licht groene klei . Dan de werking van het masker. Ik ben er zeer tevreden want als ik nu kijk na dat ik het heb gebruikt is mijn acne veel vermindert. Mijn huis is dan ook veel droger , normaal. Het lijkt of het masker het vet uit mijn puisten heeft gezogen -raar om het zo te zeggen- maar ze zijn nu ineens veel kleiner en het valt niet meer zo op. Mijn gezicht voelt ook echt zacht en clean aan. Ik ga dit masker regelmatiger gaan gebruiken zodat de acne uiteindelijk helemaal weg is.

Ik raad jullie aan om deze maskers te kopen , de Freeman maskers zijn te koop in Kruidvat en misschien nog andere winkels dat weet ik niet. Maar de maskers zijn fijn en voordelig tegenover dat je elke keer kleine zakjes koopt .

xoxo beautyteller


2 opmerkingen:

  1. Ik heb deze ook, en hij is echt geweldig!
    Hij maakt mijn porieën veel kleiner!
    xx♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja inderdaad hij is geweldig , dat merk ik ook ♥xw

    BeantwoordenVerwijderen