zaterdag 13 april 2013

Review: Claire's 'Golden Girl'De eerste week van de vakantie ging mijn zus naar Engeland , van daar nam zo mij een cadeautje mee. Het was dit palet van Claire's . Ik was er blij mee en was van plan om het te gaan reviewen . Dus hier is het dan , hopelijk vinden jullie het leuk.
      Zo ziet de kaft eruit , ik vind hem mooi en het ziet er wel chique uit. Hij zal mooi in mijn stash staan.

Dit is de inhoud van het palet . Links is er een kleine spiegel en vanonder een handleiding van hoe je een ooglook kan maken met verschillende stappen , handig. Recht is er een blush/bronzer met een kwastje erbij . Dan zie je 5 oogschaduw kleurtjes en ook een kwast. Rechts een glosje en bovenaan een mascara.Dit is de blush / bronzer en het bijhorende kwastje. Natuurlijk zoals ik verwachtte heeft het kwastje niet echt de beste kwaliteit. Maar het blush / bronzer zelf is wel fijn.

Er zat ook een gewone mascara bij . Hij is prima , hij verlengt vooral. Ik heb het niet om de foto gezet.De lipgloss die er bij zit is vrij transparant , hij heeft een lichte nude kleur met glitter en shimmer. Hij is best mooi maar is niet speciaal .     Dit zijn de oogschaduw kleurtjes. Van links naar rechts zie je een gouden met veek shimmer , een koperen met ook heel veel shimmer, een blauwe met bovenaan gouden shimmer maar een keer dat het bovenste laagje eraf is , is het gewoon blauw , een roze bijna matte , en dan een nude bijna matte.

Dit is het kwastje voor de oogschaduw maar ik ben niet van plan om dat te gebruiken want dat is maar flut. Ik vind de spons aplicators sowieso al niet goed en de kwast met zwartje haartjes is puur plastiek en krabt aan mijn ooglid.


De pigmentatie is niet geweldig maar is wel oké . Het gaat in omgekeerde volgorde dan met de foto.


De volgorde van de foto van het palet.


De basis.


En donkerdere kleur op het ooglid. Geblend.


Blauw in de crease.


Geblend.


Nog een donkerdere kleur erbij.
Geblend. Het eindresulstaat. Het blauwe kan je niet meer zien , jammer.


 Dit is ongeveer het stappen plan , niet helemaal op de juiste volgorde maar hopelijk is het duidelijk. Ik volgde dit plan.Mijn conclusie over dit palet , hij is prima . De kleuren zijn goed en het glosje en de mascara zijn oké. Het is niet een fantastisch palet maar ook zeker niet slecht. Het is een goed palet voor beginners die wat willen spelen met ooglook's . Ik weet niet hoeveel het kostte want ik kreeg het dus. Ik vind de ooglook wel wat gewoontjes want je ziet het blauwe zelf niet eens. De kleuren lijken op elkaar . En de oogschaduw blijft echt niet lang zitten , jammer.

xoxo beautyteller18 opmerkingen:

 1. Niet echt een palette voor mij denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad een speciaal palette die niet geschikt is voor iedereen.

   Verwijderen
 2. Wat een uitgebreide review! Ik vind de kleurtjes iets te flets voor mij, maar ik vind het wel een leuk budgetproduct!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn review, jammer van de oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah joh, het is wel perfecto voor een subtiele look toch!? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt inderdaad goed geschikt voor beginners. Spijtig dat de oogschaduw niet lang blijft zitten, de kleurtjes op zich vind ik wel mooi. liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is spijtig want als je dan een mooie look hebt kunnen maken , wat redelijk moeilijk is bij het pallet , gaat het er meteen al af :(

   Verwijderen
 6. Wat een grappig palette! Het idee is leuk, jammer dat de kwaliteit niet super is en dat de glans op de oogschaduws een overspray is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hmm, jammer dat het eigenlijk tegenvalt! Zoals het op de cover van het palet staat zou het dus nooit kunnen zijn geworden.. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee dat denk ik ook niet , tenzij je een proffesionele make-up artiest bent ofzo haha , maar waarschijnlijk niet hoor de kwaliteit van de oogschaduw is daar niet goed genoeg voor :)

   Verwijderen
 8. Wat een goede review ! Spijtig van de kwaliteit van de palet :) Je bent een goede beautyblogger , het lijkt zelfs of je proffesioneel bent !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wow dat is erg lief ! Bedankt , ik doe erg mijn best voor mijn artikels :) xo

   Verwijderen
 9. Ziet er leuk uit, maar wel een jammer van de kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen