dinsdag 9 april 2013

Shoplog Gent & meer.


In de paasvakantie ben ik met mijn vriendinnetjes naar Gent gegaan. We hebben de veldstraat afgegaan en een paar leuke winkeltjes binnen gegaan. Ik kocht niet zo veel en het verbaast me maar omdat ze daar maar beperkte winkels hebben. Zoals NewLook en Forever 21 hebben ze daar niet jammer genoeg , anders was mijn budget vast wel op geweest. 
Allereerst kocht ik dit leuke t-shirtje zonder mouwen of tanktop , hoe je het wilt noemen. Ik vind het model wel leuk zo met het afgeknipte mouwen effect en natuurlijk is de uil ook heel leuk en hij heeft veel mooie details. Deze komt uit Springfield en koste 12.99 , niet veel dus.

 Dan later kwamen we in Bershka aan , daar hadden ze veel leuke dingen. Mijn ogen vielen meteen op dit prachtig kleedje. Ik had  een kleedje nodig want mijn kleine broer doet zijn eerste comunnie. Ik vind het kleedje heel meisjesachtig en daar hou ik van en vooral de bovenkant is echt prach-tig , ik hou van dat soort printjes en de kleurtjes zijn ook mooi. Het kostte 24.95 euro. Ik ben heel blij met deze aankoop.Dit leuke shortje vond ik ook op het einde toevallig in een rekje , ik werd enthousiast want ik hou van high-wasted dingen. Bovendien had ik nog geen blauw shortje en vond ik de ritsjes ook wel leuk. Hij komt dus ook uit Bershka en kostte 14.99 euro.


De achterkant is ook leuk , de zakken. Nou ja het zijn geen echte zakken en dat is wel irritant kan ik nergens mijn gsm in wegstoppen.Later ben ik met mijn moeder naar een grote winkels geweest die merkproducten verkoopt maar dan een stuk goedkoper. Dat is wel handig en leuk!


Deze shampoo en deodorant nam ik mee. Ik grijp meestal naar repair shampoos , niet dat dat echt veel herstelt aan mijn haar . Het is eerder een gewoonte. De shampoo ruikt echt heel lekker en ik heb de indruk dat mijn haar er minder vet van word .

 Dan de deo , die best wel ekker ruikt maar ik heb de indruk dat als ik hem spuit ik juist meer begin te zweten , raar.


XOXO beautyteller.
11 opmerkingen:

 1. Hett topje en het broekje vind ik heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het topje is super gaaf! Echt heel cool! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dat shortje ook! ;D Kei leuk hé!
  Leuk om een topje/blouse in te dragen maar iets erboven kan ook perfect! :) love it

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad , zo ga ik het ook dragen met tops en blousjes erin :)

   Verwijderen
 4. wauw dat kleedje van de bershka is superleuk ! jammergenoeg ben ik momenteel op een no buy, maar ja, regels zijn er om overtreden te worden! leuke blog hebben jullie ! :) xoxo Axelle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. danku ik vind het ook echt geweldig , ach dat maakt niet uit als je iets mooi ziet hangen en je koopt het zal je er toch geen spijt van hebben zeker? Bedankt , dat is leuk om te horen :D xoxo

   Verwijderen