zaterdag 18 mei 2013

Mijn sieraden en hoe ik ze opberg.


!100ste artikel!!


Toen ik besloot mijn sieraden rekje een op te ruimen kwam ik op het idee om een artikel te maken over hoe ik ze opberg en welke sieraden ik nou precies heb . Ik heb er niet veel omdat ik er ook niet veel draag. Je zal mij niet gauw zien met een ketting en 10 armbandjes aan mijn polsen. Ringen draag ik dan wel vaker . Het leek me leuk om met jullie te delen hoe ik ze opberg want zelf vind ik dat rekje heel schattig en ook handig!Dit is dan de voor ( links ) en na ( rechts ) van de opruim beurt van mijn rekje. Alhoewel ik vind dat het niet echt minder rommelig oogt is het toch een stuk overzichtelijker . Rechts aan de hangertjes da armbandjes en links da kettingen die ik moest oprollen omdat ze anders op de grond hangen. Aan de gaatjes wat oorbellen en vanonder ringen , een haarstrikje en schuiver van Chanel (fake)  en nog andere prulletjes. En ook achteraan zie je wat oorbellen palletjes. Het rekje zelf komt van Blokker en kostte ongeveer 10 euro denk ik.

Nu ga ik jullie tonen wat ik nu precies heb van sieraden.


Kettingen heb ik er niet zo veel want ik draag het ook niet vaak . Ik heb er toch een  aantal waar ik blij mee ben en mooi vind maar ook die ik minder mooi vind en waarschijnlijk niet meer ga dragen en weggeven . Er zijn ook met een emotionele waarde die ik dus echt niet ga weggooien .


Armbanden heb ik er bet wel veel omdat je meestal zo een setje koopt van 10 armbandjes bij elkaar. Ik draag ook niet graag armbandjes , het zit een beetje in de weg aan mijn pols. Wel 2 mooie vind ik die rechts bovenaan en rechts onderaan is mijn geboorte bandje waarvan ik blij ben dat ik dat nog heb.


Gewone oorbellen palletjes. Ik vind het makkelijk om de oorbellen op de palletjes te laten zitten dan geraak je ze minder snel kwijt en het is nog eens ordelijk ook . Maar ja ik geraak oorbellen toch zo snel kwijt , kijk maar naar het bijna helemaal lege palletje van H&M.


Een paar oorbellen in de handige gaatjes. Ja ik ben er een kwijt van de rechtse hangers.


Dit doosje zat niet bij het rekje bij maar dat heb ik apart van een juwelen doosje. Ik vind het handig voor mijn ringen in de middelste kussens te steken en in de andere vakjes gewoon wat prulletjes. Ik ben gek op mijn ringen vooral de nieuwe van H&M en Sacha .

Zo berg ik dus mijn sieraden op en dit is alles wat ik heb , het kan zijn dat er nog enkele dingen ergens anders liggen maar ach ja. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben en het leuk vonden.

xoxo beautyteller.2 opmerkingen: