maandag 13 mei 2013

Review boddy butter (fun).

Ik heb de bodylotion en shower gel al laten zien en nu laat ik de body butter van deze set laten zien. Ik weet niet hoe veel deze zet kost, maar het kan niet veel zijn. Ga zeker de andere review is lezen want daar staat meer informatie over de set zelf. In de rechterkant kan je alle artikels zien. Alvast bedankt en veel plezier.

Ook deze body butter ruikt rustig en zacht, met een tintje champagne erin. Ik verwachtte helemaal niet veel. Maar ik werd om ver geblazen. Je hebt niet veel nodig want hij smeert lekker uit dus je kan er lang mee doen. Ik smeerde hem op mijn armen omdat die droog waren. Hij trok direct in en de geur was zeer sterk. Ik verwachtte dat de geur zo weg zou zijn maar ik ruik hem nog steeds zeer zachtjes al ik aan mijn arm ruik. En ik deed hem gisterenavond op. Nu is het 12 uur en ik ruik hem nog een beetje dus hij is geweldig! Mijn armen zijn zacht en schijnen een beetje. Echt een fijn product. 
 De substantie is zeer zacht en je krijgt er moeilijk grip op. Daardoor krijg je er moeilijk grip op en is het moeilijk te pakken om ergens op te smeren. Dat is wel een nadeel misschien, hij had iets dikker mogen zijn. Maar dat is ook het enige minpunt.

Ik had misschien ook nog niet gezegd dat ik de verpakking mooi vind. Hij ziet er best luxueus uit en dat geeft een leuk gevoel. Simpel en goud. Een pluspunt.

Dit is zeker een aanrader!
xoxo, S.T.

2 opmerkingen: